^M BDSMfan
BDSMfan
Zoeken


Online
  • Gebruikers: 0
  • Gasten: 22
Inloggen

Gebruikersnaam:


Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?

Door Willem op 1 Januari 2011 om 17:27
Mijn ontdekkingstocht begon in het najaar van 2000. Haar naam was jetteke, althans die naam had ze als sub. Haar burgerlijke naam is en blijft ons geheim tot de dag dat we er beiden niet meer zullen zijn... Hoe we elkaar precies hebben ontmoet weet ik niet eens meer, het was online via een chatbox geloof ik. We gingen met elkaar mailen en van het een kwam het ander. Ik was half twintig, zij een jaar of tien ouder. Het was een heftige belevenis, zeker omdat ik eigenlijk niet wist welk spel ik precies speelde. Ik was als 'broekje' van 25 hierin gerold omdat het toch wel mijn interesse had, maar wist eerlijk gezegd van toeten noch blazen.

Een paar maanden nadat het zo onstuimig begon eindigde het ook zo plotseling. jetteke tobde met haar gezondheid en moest om deze reden stoppen. Na deze eerste heftige kennismaking heb ik het enkele jaren wat rustiger aan gedaan, totdat ik medio 2005, na een gezond stukje zelf-reflectie, tot de ontdekking kwam dat ik iets miste in mijn leven. Maar kon er niet goed de vinger op leggen wat dan precies...

Inmiddels enkele jaren ouder en wijzer heb ik diverse mogelijkheden om dit hiaat op te vullen onderzocht en geprobeerd, maar niets gaf de voldoening het gat te kunnen vullen. Totdat ik toevallig op een BDSM-site terecht kwam. En het begon weer opnieuw te borrelen. Van het een kwam het ander en al snel begon ik met mensen af te spreken.

Lang heb ik me erover verbaasd waarom ik deze Dominante gevoelens heb. Immers, het stereotype dat mensen die in het dagelijks leven onderdanig zijn, juist via BDSM hun Dominante ik laten spreken (en vice-versa) bestond ook in mijn hoofd, en als ik iets niet ben in het dagelijks leven, is het wel meegaand en onderdanig. Langzaam maar zeker ben ik ervan doordrongen geraakt dat stereotypen niet altijd kloppen (en zeker dit voorbeeld niet) en dat ik misschien wel over-compenseerde omdat ik me juist in mijn dagelijks leven nogal eens moet afremmen om geen onmogelijke collega te zijn.

Met die bewustwording kwam ook de acceptatie. Het is goed wat ik ben, wat ik wil zijn, waarbij ik me prettig voel. Het gevoel van thuiskomen heb ik beleefd, waarmee ook dat ontbrekende deel wat ik miste is ingevuld, als is het dan op een minder alledaagse manier, dan sommige anderen dat zouden beleven. Ik heb er vrede in gevonden en ben er gelukkig mee, zeker omdat ik weet dat er met mij nog velen zijn die soortgelijke gevoelens hebben.

De wondere wereld van BDSM is zo ontzettend breed en zo diepgaand (al lijkt dit voor een buitenstaander moeilijk te bevatten) dat ik nog dagelijks nieuwe dingen bijleer, ervaringen opdoe, en opvattingen herzie, als blijkt dat ze inmiddels achterhaald zijn.

Na wat ervaring opgedaan te hebben als Bull bij cuckold-stellen, trainer van beginnende subjes, mentor, inval-Dominant en diverse los-vast relaties, kreeg ik begin 2008 steeds sterker het gevoel dat ik meer de diepgang van een langdurige relatie (een D/s) zocht.

De afgelopen 3 jaar heb ik gevonden wat ik zocht. Met een intensiteit die kenmerkend is voor BDSM-relaties, heb ik de verdieping gevonden. Vriendschappen gewonnen, nieuwe ervaringen opgedaan, liefgehad en adoratie mogen ontvangen. Verbreding van mijn interesses en kennis, intense emoties ervaren en mijn ware Ik gevonden.... En dit proces is nog niet ten einde. Ik leer, ervaar en geniet nog steeds iedere dag. Met zij die mij dierbaar zijn, met zij die mij zoveel vertrouwen schenken dat ik hun mag begeleiden op mijn weg, die dan ook hun weg wordt. Nog zoveel te zien, te doen en te ervaren en ik ben er trots op deze weg niet alleen te lopen, maar met de toewijding en intense liefde die mij ten deel valt.

Ik ben een tevreden mens, ik ben een gelukkig man, ik ben een trotse Dominant....

Willem.
Permalink - 13218 keer bekeken - 1 reactie - Reageer
Erg mooi geschreven :-
Littleangel - 13-2-11 21:56
Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn.