^M BDSMfan
BDSMfan
Zoeken


Online
  • Gebruikers: 0
  • Gasten: 5
Inloggen

Gebruikersnaam:


Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?

Door Willem op 22 Juli 2008 om 15:01
Welkom op mijn website. Deze website gaat, zoals de naam al doet vermoeden, over BDSM. Lange tijd is deze domeinnaam alleen maar gebruikt als emaildomein, maar ondanks het feit dat er al veel goede sites over BDSM te vinden zijn (ook in Nederland) en je je dus zou kunnen afvragen, wat het nut is van nóg een site, heb ik gemerkt dat ik zelf de behoefte heb om de informatie die ik vind te bundelen, zodat ik deze makkelijk kan terugvinden, maar ook om mijn ervaringen neer te schrijven.

Dus als ik de enige bezoeker van deze website blijf, prima, dan heeft het voor mij tenminste een zinvolle invulling gehad. Indien jij echter informatie tegenkomt die voor jou van belang is (ongeacht of je nu Dominant, submissive, Meester of slaaf bent) dan heb ik toch nog mijn steentje bijgedragen aan de Nederlandse BDSM-cultuur. Hoe dan ook, ik slaap vannacht en morgen net zo goed.

Heb je interessante informatie waarvan je vindt dat deze hier niet mag ontbreken? Dan ontvang ik graag een mailtje van je. Je kunt mij bereiken onder Willem@bdsmfan.eu

Ik zal her en der ook informatie overnemen uit andere bronnen en uiteraard zal ik iedereen zijn rechten respecteren in deze en de juiste bronvermeldingen proberen weer te geven. Mocht ik dat echter een keer toch vergeten zijn, dan kun je mij hier gewoon (eveneens per email) op attenderen, en dan ik zal dit uiteraard alsnog corrigeren.

Ik wens de lezer veel leesplezier toe! Op veel pagina's is het mogelijk gemaakt om te reageren, dus wees vooral uitgenodigd, om een mening of reactie te geven, daar waar dat mogelijk is.

Overigens: het zal de oplettende lezer misschien opvallen dat alle gebruikers namen en menu opties automatisch een hoofdletter krijgen, ook de gebruikers namen van sub's. Dat wordt veroorzaakt door de software van het systeem, die niet helemaal BDSM-compliant geschreven is :) Lees er even over heen, op termijn zal ik dit wel een keer uit het systeem proberen te halen.

Willem
Permalink - 62322 keer bekeken