^M BDSMfan
BDSMfan
Zoeken


Online
  • Gebruikers: 0
  • Gasten: 17
Inloggen

Gebruikersnaam:


Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?

Door Willem op 25 Juli 2008 om 12:32
Spreekt voor zich denk ik. Aangezien je niet makkelijk met je voorkeuren op een reguliere dating-site terecht kan, zijn er enkele sites die wat meer gespecialiseerd zijn in onze voorkeuren. Daarmee wil ik niet zeggen dat dit de enige manier is om gelijkgestemde te ontmoeten, op feestjes van een lokale vereniging (denk aan de VSSM) kun je ook voldoende gelijkgestemde ontmoeten, alleen niet iedereen durft die stap zomaar te zetten. In het jaar 2008, waarin 50% van de relaties elkaar via internet ontmoet is het dus niet zo verwonderlijk om ook hier rond te kijken. Ik spreek uit ervaring als ik zeg dat een online ontmoeting het voordeel heeft dat je elkaar al veel beter kent dan wanneer je elkaar in de lokale kroeg was tegengekomen ...

In willekeurige volgorde zet ik hier een aantal interessante sites neer. Enkele zijn Nederlands-talig, sommige internationaal. Ik zal zo onbescheiden zijn mijn persoonlijke mening over de sites te vermelden.

Achter de URL zet ik mijn waardering over de site (of NIEUW wanneer ik deze pas kort geleden heb gevonden en nog geen goed beeld heb over de site), daaronder een korte beschrijving.

Nederland/BelgiŽ:

BDSM Zaken (*****)
- Goede site, gericht op Nederlandse markt, veel aanbod, veel serieuze participanten

Kinky (**)
- Overwegend commerciŽle aanbieders, geen datingsite meer.

Kinky Tijd (**)
- Niveau van deelnemers laag, niet serieus. Ik heb het gevoel dat hier veel 'wannebee' rondlopen. Heb mezelf na drie weken weer afgemeldt, dat zegt misschien voldoende.

Be Collared (***)
- Site zit goed in elkaar, serieus en de juiste vragen worden gesteld. Geen mogelijkheid overigens om een checklist in te vullen. Voor uitgebreide mogelijkheden zal op termijn een vergoeding gevraagd gaan worden. Deze site kan een interessante site worden, op dit moment echter nog te weinig actieve deelnemers, waar het zeker als dating/contact-site nog niet de meest interessante site is.

BDSMdating (NIEUW)
- Nog te bekijken

GO-BDSM (NIEUW)
- Nog te bekijken


Internationaal:

Alt.com (****)
- Veel aanbod, internationaal gericht, erg commercieel, mailen via het eigen systeem gaat met behoorlijke vertraging af en toe, mailen buiten systeem om wordt tegengehouden door filters die berichten screenen op emailadressen. Voor een betaalsite een beetje vreemd zeker nadat je 4-5 berichten hebt uitgewisseld. Bovendien is dit deels oorzaak van de vertraging, omdat ik vermoed dat sommige berichten door hun handmatig worden gescreend.

CollarMe (***)
- Voldoende aanbod (ook van Nederlandse deelnemers), snel mailsysteem, kostenloos (dit in tegenstelling tot alt.com) maar ook iets minder mogelijkheden om in te stellen. Zeker een aanrader!

Bondage.com (**)
- Onvoldoende aanbod. In de laatste 12 maanden misschien 25-50 Nederlandse deelnemers online geweest. Om te kunnen reageren moet je een abonnement afsluiten, in mijn optiek kun je je geld dan beter gebruiken bij alt.com waar het aanbod nu eenmaal een stuk groter is.
Permalink - 4149 keer bekeken - 0 reacties - Reageer
Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn.