^M BDSMfan
BDSMfan
Zoeken


Online
  • Gebruikers: 0
  • Gasten: 33
Inloggen

Gebruikersnaam:


Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?

Door Willem op 7 Augustus 2008 om 1:25
Een tamelijk controversieel stukje schrijverswerk. Het betreft een handboek voor meisjes die op zoek zijn naar een Dominante man, waarbij duidelijk BDSM-aspecten aanwezig zijn, maar zoals de schrijver het zelf suggereert hij het meer als een lifestyle (24x7) bedoeld heeft.

Controversieel omdat sommige dames aanstoot nemen aan het feit dat in het voorwoord staat genoemd dat dit boek geschikt is voor meisjes vanaf 16 jaar. En ondanks het feit dat meisjes van 16 jaar tegenwoordig echt wel meer gewend zijn dan de 16-jarige van pak-em-beet 20 jaar geleden, snap ik die kritiek wel een beetje. Ik zie het zelf meer als een interessant boek (alleen online uitgegeven overigens) wat iemand geschreven heeft vanuit zijn persoonlijk perspectief, hoe hij dit voor zich ziet. Naar mijn mening moet de term meisjes breder gezien worden en meer richting de daddy-girls getrokken worden en is het boek meer bedoelt voor iets oudere meisjes (die ten minste 18-21 zijn) maar vaak ook ouder, en benieuwd zijn naar het daddy-girl principe.

Gelukkig zijn er ook subjes die deze mening delen en het boek niet afbranden, zoals Ancilla Tilia hier beschrijft. Zoals zij ook aangeeft, moet het boek gelezen worden met een knipoog hier en daar, zul je er als sub misschien bepaalde zaken uit oppakken, maar moet je zeker niet het boek te letterlijk nemen op sommige punten. Ook mensen die niet ge´nteresseerd zijn in BDSM zullen hier weinig tot niets mee kunnen, en kunnen beter een ander boek pakken.

De schrijver is onbekend en anoniem en de website waar dit boek als PDF stond is inmiddels ter ziele (http://www.subdimension.com/userpages/subversion/handboek/index.html). Ik heb dus mijn exemplaar hier geupload zodat jullie deze online kunnen lezen of kunnen downloaden (gebruik "opslaan als") op je eigen computer, indien je deze op je gemak wilt doorlezen.

Als de auteur dit niet wenselijk vindt, en/of mij zijn nieuwe website wil doorgeven, dan hoor ik graag van hem!
Permalink - 19617 keer bekeken - 1 reactie - Reageer
Willem, Dankjewel voor de leestips. Leuke kost voor de meivakantie! Ik zou je nog enkele boekentips kunnen geven. Mocht je interesse hebben, laat het dan even weten. Vriendelijke groet, marieke ;)
Marieke - 30-3-10 16:21
Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn.